Huisbeveiliging tijdens vakantie?

Huisbeveiliging tijdens vakantie?

naamloos

 

Op vakantie gaan is heel erg leuk. Het is minder leuk wanneer je terug komt van een geweldige vakantie en ontdekt dat jouw huis leeg gehaald is. Inbrekers nemen geen vakantie. Wanneer jij op vakantie gaat wanneer het hoogseizoen is, start ook gelijk het hoogseizoen van de inbrekers. Inbraak voorkom je nooit helemaal, maar je kunt het zo moeilijk mogelijk maken om jou huis leeg te halen.

Hoe beveilig jij je huis als je op vakantie gaat?
Ik geef jullie  een aantal tips om je huis zo goed mogelijk te beveiligen als je op vakantie gaat

  • Sluit je huis goed af. Dit klinkt logisch, Maar toch gebeurd het dikwijls dat men in de haast van vakantie dit toch vergeten met alle gevolgen van dien. Dus altijd dubbel checken of alle ramen en deuren goed op slot zijn.
  • Gebruik politiekeurstempel. Dit houd de inbrekers wel op een afstand. Een politiekeurstempel voldoet aan een aantal eisen met aanstelling tot inbraakpreventie. Een dief denkt wel na als hij een huis ziet met een politiekeurstempel.
  • Plaats waardevolle spullen uit het zicht. Berg waardevolle papieren en sieraden op in een kluisje of neem een bankkluisje.
  • Gebruik buiten verlichting op beweging sensoren. voldoende verlichting kan zorgen dat inbrekers wegblijven.
  • jouw huis een bewoonde indruk geven. Laat de buren weten dat je op vakantie gaat. zij kunnen helpen de inbrekers te misleiden door bijvoorbeeld de gordijnen af en toe open en dicht te maken, de post bij de voordeur weg te halen, een licht aanzetten of hun auto op jou oprit plaatsen.
  • Zet kliko’s en ladders binnen. Inbrekers kunnen deze gebruiken om jouw huis binnen te komen.
  • Neem een alarminstallatie. Een dure oplossing. Maar met een goede alarminstallatie blijven onuitgenodigde gasten buiten de deur. Kijk op beveiligingswinkel.nl voor meer informatie over alarminstallaties .

Ik hoop dat deze tips jullie geholpen hebben om inbrekers buiten de deur te houden.

Reageren is niet mogelijk.