Over ons

Over ons

Wie is beurskroniek nou eigenlijk?

De Beurskroniek is een jong en dynamisch eenmanszaak uit Almere die al meer 10 jaar bestaat. De Beurskroniek was begonnen als webhosting en webdesign bedrijf en heeft momenteel tientallen website in beheer.

De Beurskroniek houdt zich bezig met het verzamelen en delen van informatie over uiteen lopende onderwerpen en de consumentenmarkt.  Bij De Beurskroniek kan je terecht voor tips en antwoorden over onderwerpen zoals huisbeveiliging, afvallen en vakanties.

Al onze artikelen worden door ons zelf geschreven. Wij vinden het leuk om onze ervaringen met de wereld te delen. Wij doen ons best om alle informatie zo simpel mogelijk aan te bieden zodat je niet door het bos de bomen niet meer kunt zien. Maar dat wil niet zeggen dat onze teksten zonder toestemming gebruik mogen worden door anderen. Zou je iets van onze site elders willen publiceren, vraag gerust eerst schriftelijke toestemming. Wij hebben veel werk en tijd gestoken in het schrijven van eigen ervaringen

Commerciële doeleinden.

Een van onze doelen is om naambekendheid te behouden en uiteraard onze bezoekers van dienst te zijn met onze tal van tips.
Wij vinden ons werk super leuk, maar blijven ook een commercieel bedrijf. Onze belangrijkste doel is daarom inkomsten genereren die kunnen leiden tot continuïteit en groei van ons bedrijf

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Internet ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief