Slotenmaker JacKey voor al uw inbraakpreventie

Slotenmaker JacKey voor al uw inbraakpreventie

De kranten staan er helaas vol mee: woninginbraken. Je moet er toch niet aan denken dat je zelf het slachtoffer wordt van een inbraak of insluiping? Het is niet nodig om nachtenlang wakker te liggen uit angst hiervoor. De oplossing is eenvoudig: laat je woning goed beveiligen door JacKey Slotenmaker Den Haag. JacKey is overigens niet alleen actief in Den Haag, maar staat bekend als de grootste en meest betrouwbare slotenspecialist van Nederland.

Inbraakpreventie

Sloten zijn onze passie en al onze medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold in de laatste technieken. Het is voor onze slotenmakers een sport om woningen zo goed te beveiligen dat inbrekers liever kiezen voor een makkelijker doelwit. Dat een goede beveiliging niet kostbaar hoeft te zijn laten we u graag zien.

We komen graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren hoe u uw woning beter kunt beveiligen. Of u nu kiest voor inbraakwerend hang- en sluitwerk, of dat u toch liever kiest voor het laten aanleggen van een alarminstallatie: bij ons bent u aan het juiste adres.

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Inbrekers doen er veel aan om niet gepakt te worden. Hoe meer tijd het ze kost om een woning binnen te komen, des te groter de pakkans is. Soms kan het dus al voldoende zijn om uw woning te beveiligen met anti-inbraak strips en anti inbraak hang- en sluitwerk. Wij werken uitsluitend met materialen die het SKG-keurmerk dragen. Deze materialen zijn er in meerdere prijsklassen. Onze medewerkers laten graag aan u zien dat inbraakpreventie niet duur hoeft te zijn.

Secustrips

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het aanbrengen van anti inbraakstrips op deuren en ramen. Voor ieder raam of voor iedere deur is er een passende strip beschikbaar. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste model en plaatsing van deze strips.

Verwijderen anti-inbraakstrips

Het verwijderen van de strips is natuurlijk geen eenvoudig klusje. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om dit schadevrij te doen. Als u, om welke reden dan ook, deze strips verwijderd wilt hebben staan we voor u klaar.

Reageren is niet mogelijk.